30 års erfaring, kvalitet i alle ledd!

Skjermbilde 2021-09-09 kl. 11.31.37
Dempet Granitt Miljøbilde juni 2020 facebook1_1
byggmakker_hafa_speil_haandkletork

Velkommen til Prosjekt Bygg Entreprenør AS


Vi er en total entreprenør av bygg. Vi er godkjent våtromsbedrift, av fagråde for våtrom. FFV og Byggebransjens våtromsnorm. Dette er meget viktig i 2021 pga TEK17 og krav fra kommunen.

Våre våtromsgodkjente bedrifter kan gjennomføre hele rehabiliteringsprosessen av bad/våtrom, og kan ta ansvar for alt fra søknader til offentlige etater til bygging i henhold til gjeldende forskrifter. Du får et ferdig bad til avtalt tid og pris - inkludert all nødvendig dokumentasjon. Enklere og tryggere blir det ikke.

Vi kommer på befaring og gir deg én person du kan forholde deg til
Vi kommer gjerne hjem til deg og tar en befaring for å gi deg de beste rådene for hvordan ditt nye bad kan bli. I denne prosessen er det også mange i Prosjekt Bygg Entreprenør som kan tilby en skreddersydd tegning som viser deg forslaget til løsning.


Godkjente Våtromsbedrifter i Fagrådet for Våtrom.


Her er link du kan sjekke om firmaet er godkjent til badroms arbeid:


https://ffv.no//godkjente-vatromsbedrifter/


Dokumentasjon
Dagens krav til dokumentasjon gjør at det å pusse opp badet ikke lenger er for hvem som helst. Forskriftskravene i dag er meget strenge og det er ikke å anbefale å starte en rehabiliteringsprosess uten god kjennskap til kravene.?


Flise kompaniet har fliser og kan hjelpe deg med å levere det komplette baderommet. Det er viktige ting å ta hensyn til når det gjelder valg av fliser. Blant annet er fliser delt opp i ulike klasser som definerer vannoppsug, produksjonsmåte, sklisikkerhet og slitasjestyrke. Eskene skal være merket med de egenskapene flisene har. Snakk med en flisforhandler i Prosjekt Bygg Entreprenør så skal de kunne hjelpe deg til å velge riktig.

Ta kontakt for en gratis, uforpliktet befaring.